Relatiebegeleiding

Relatiebegeleiding

Er is niets zo complex als de een-op-een-relatie. Eens hebben we voor elkaar gekozen met onze dromen van liefde. Soms komen we er niet uit als er onenigheden zijn. Vaak schuilt er hieronder een verlangen om een meer bevredigend contact met elkaar te hebben. 

In relatiebegeleiding vanuit de Gestalttheorie kijken één of twee Gestalttherapeuten met jullie mee om jullie situatie helder te krijgen. In samenspraak bedenken we opdrachten voor thuis die concreet en uitvoerbaar zijn.

Opzet van de begeleiding

We beginnen met een oriënterend gesprek waarin zowel jullie doelen als de begeleidingsmogelijkheden besproken worden. Als besloten wordt dat deze begeleidingsvorm geschikt is, zullen er heldere afspraken gemaakt worden over de duur en inhoud van de begeleiding.

Relatiebegeleiding is geen therapie. Deze begeleiding is er voor iedereen die de behoefte heeft aan een nieuwe impuls in zijn of haar relatie.

Als tijdens een begeleidingstraject blijkt dat therapie nodig is voor dieperliggende problematiek, is dit ook mogelijk.

Wees welkom om te bellen, 06-57346599, of het contactformulier in te vullen.

De praktijkruimte op de Schattekerkerweg 1B ligt op een rustige plaats dichtbij De Hoef en Mijdrecht en is goed te bereiken vanuit Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen, Abcoude, Amsterdam, Maarssen en Breukelen.