Relatietherapie

Relatietherapie

We hebben allemaal een familie van afkomst, voorouders met hun verleden en ga zo door. Het is niet moeilijk om voor te stellen dat er gebeurtenissen in een familie zijn die schokgolven door het hele systeem sturen. Deze gebeurtenissen kunnen belemmeringen veroorzaken in de relatie en deze kunnen zich op hun beurt uiten in   

- een gevoel van niet gezien zijn,
- het idee dat er geen rekening met je gehouden wordt,
- het zich afgewezen voelen,
- onderling onbegrip

Misschien ben je je bewust van traumatische gebeurtenissen in het verleden, maar het is niet genoeg om de vicieuze cirkel te doorbreken. Het kan zijn dat er al een diepe splitsing is ontstaan in je relatie. Dit kan betekenen dat je met inzicht en nieuwe impulsen de relatie weer op de rails krijgt, of dat je op een contactvolle manier uit elkaar gaat.
 

Opzet van de therapie

In relatietherapie werk ik alleen en/of samen met Jeroen van Staveren, gestalttherapeut in Vleuten.

We beginnen met een oriënterend gesprek waarin zowel jullie doelen als de therapie mogelijkheden besproken worden. Als besloten wordt dat deze therapievorm geschikt is, zullen er heldere afspraken gemaakt worden over de duur en inhoud van de therapie.

Wees welkom om te bellen of contact op te nemen via het contactformulier.

De praktijkruimte op de Schattekerkerweg 1B ligt op een rustige plaats dichtbij De Hoef en Mijdrecht en is goed te bereiken vanuit Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen, Abcoude, Amsterdam, Maarssen en Breukelen.

wilnis vinke veen hilversum uithoorn amstelveen  mijdrecht Jean Arthur relatietherapie therapie trauma meditatie mindfulness